Bijzonder, Eigentijds,  Kwaliteit & Origineel
dat is BEKO interieurs!

BEKO interieurs Bergen is in 2006 opgericht door Dave & Elles Koomen, waarvan je kunt spreken van een levenslange ervaring op het gebied van woning– en projectstoffering. Beiden zijn afkomstig uit een ondernemersfamilie, waarvan Dave opgroeide in een stoffeerdersgezin. Tot 2006 werkten zij samen in het bedrijf van zijn ouders in Heiloo, waarna zij hun eigen winkel begonnen in het mooie pand aan de Ruinelaan in Bergen.

Met het gehele team van enthousiaste medewerkers die oprecht plezier hebben in het vak, geven zij BEKO Interieurs inhoud, kleur en gezicht. Zij helpen u bij het vinden bij wat u zoekt en ontvangt zo altijd advies op maat.

Beko Interieurs Bergen

Niets voor niets zijn wij trots op het feit dat wij al jaren een begrip zijn in Bergen (nh) & omstreken en een grote klantenkring hebben opgebouwd. Zowel in de particuliere sector als bij bedrijven (projectstoffering). Wij doen er alles aan om u de waarde van onze producten te laten ervaren. BEKO interieurs levert uiteraard vakwerk met grote service, want wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Wie & wat is BEKO interieurs

BEKO interieurs levert een breed en compleet dienstenpakket op het gebied van woningstoffering voor zowel particulieren als bedrijven.
BEKO interieurs adviseert haar klanten bij het zoeken naar de juiste stofferingsoplossing voor zijn of haar woning of kantoor. Onze ervaren en vakkundige medewerkers vertalen uw wensen naar een persoonlijk advies op maat. Want zoals iedere omgeving uniek is, wensen & eisen behoeft, stofferen blijft maatwerk.
BEKO interieurs is al jaren een begrip in Bergen en omstreken. En niet vreemd, want BEKO interieurs heeft een grote klantenkring opgebouwd vanwege een uitgebreide collectie aan woningstoffering. BEKO interieurs levert uiteraard ook vakwerk met grote service. Want wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Het Team

Dave Koomen  *  Elles Koomen-Hopman *  Maartje Nota-Klinker *  Anita Beemsterboer

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept